CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 9 april 2008

scrappers block

Wat een heerlijk weer buiten en ik zit op mijn scrapkamertje zonder enige inspiratie, hebben jullie dat ook wel eens. Ik heb zoveel liggen wil nog een boekje maken van mijn vriendin, een boekje van de verjaardag van mijn dochter, toen zijn we naar de dierentuin geweest en ik heb stapels met nieuwe foto's liggen. van de week de kit van Dolls gekregen en een hele stapel nieuw papier maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Ook zijn de nieuwe stempels van Magnolia in aantocht dus nieuwe dingen zat zou je zeggen. Heb nog wel even een LO die ik wil laten zien, niet door mijzelf gemaakt maar met een fotoswap van het forum van scrappen doe je zo. Vind em helemaal leuk geworden. Op de foto Amber tijdens haar verjaardags feestje in de dierentuin.
Heb net maar een nieuw boekje van Agitte Huberts gekocht "stempelen stap voor stap" vind het kaarten maken steeds leuker worden. Ga nu lekker even een plekje in de tuin zoeken, bakje thee erbij en hopen dat ik een beetje inspiratie uit het boekje kan halen zodat er snel weer iets uit mijn handen komt

3 opmerkingen:

Anoniem zei

See Please Here

Je@net zei

Hoop dat je gauw weer wat scrap MOJO vindt!!
Succes ermee!

Agitte huberts zei

Zat even je blog te bekijken en leuk dat ik mijn boekje tegenkwam. Ik hoop dat je inspiratie hebt gekrgen door mijn boekje.

Groetjes Agitte Huberts

www.creagits.nl