CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 2 mei 2009

opening Scrapdelight/ Gewonnen

Vorige week meegedaan aan een wedstrijd op het blog van scrapkamer en gewonnen. Scrapkamer is een nieuw forum en de opdracht was om je voor te stellen via een LO. Ik heb hier een oude lijn van Basic Grey gebruikt, de nodige bloemen en chipboard. Kom je ook aanmelden op het forum van scrapkamer hoe meer ziel hoe meer vreugd ( http://www.scrapkamer.nl )Vandaag is het nationale scrapbookdag en ook de opening van Scrapdelight ( http://www.scrapdelight.nl ) van scrappen zal vandaag niet zoveel komen. ben gister aan mijn knie geholpen en dat valt toch een beetje tegen dus heb me maar op de bank genesteld. Hoop vanmiddag nog even een kijkje te nemen bij Scrapdelight al is het alleen maar om mijn cuttlebug op te halen. 2 weken geleden een cuttlebug gekocht via marktplaats en diegene waarvan ik hem gekocht heb neemt em mee naar de winkel vandaar. Iedereen die naar de opening gaat `nog wel iets voor mij over laten hoor` en natuurlijk een fijn weekend

Groetjes,
Natasja

5 opmerkingen:

Gerjon zei

Jammer dat ik je niet heb herkent zaterdag, maar heb wel twee mensen met krukken zien lopen en daar ben jij er dus een van geweest, heb net ook een berichtje geplaats bij je berichtje met de stempellap.
Maar ik zag nu pas dat ik te laat ben. Groetjes Gerjon

Frumpies world zei

Leuk je gisteren even gezien te hebben zeg, veel sterkte met je been. Enne...je blog ziet er leuk uit zo.Groetjes, Wendy.

marije zei

mooie lo

Tammietam zei

mooie layout!! xx Tamara

Ria zei

oh was jij dat! Nou zeg, als ik dat had geweten Natasja! Sorry dat ik me niet heb voorgesteld hoor...doen we toch een keer over ;) Beterschap met je knie!