CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 23 juni 2008

Weer thuisIk ben weer thuis na 3 dagen Zwitserland. Wat was dat een onvergetelijke ervaring zoveel oranje supporters bij elkaar. Vrijdag rond de klok van zes uur kwamen we aan in Zwitersland, de camping waar we zouden overnachten was echt een drama, een ongeregeld zooitje om het maar even op zijn hollands te zeggen. Leuke camping voor de mannen maar de vrouwen willen toch altijd net iets meer, op zijn minst een schone toilet en douche. We zijn dus naar een andere camping gereden waar we wel onze tent durfde op te zetten, nadat de tent stond natuurlijk gelijk naar Basel. Nederland hoefde nog geen eens te spelen die avond maar het was toch al feest en de hele stad was oranje. Zaterdag morgen waren we al vroeg in de stad omdat de geruchten gingen dat ze de stad zouden afsluiten omdat ze de stroom supporters niet aan konden. zelf het hele vervoer in de stad was afgesloten, er kon geen bus meer door. En dan natuurlijk om 17.00 uur de oranje mars wat een happening, helaas was de uitslag niet in ons voordeel maar we hebben zeker geen spijt dat we gegaan zijn. Het was een groot feest en zeker voor herhaling vastbaar, dus UEFA doe het over 8 jaar wat dichter in de buurt. Foto´s spreken natuurlijk voor zich

9 opmerkingen:

lotto winning numbers zei

The owner of this blog has a strong personality because it reflects to the blog that he/she made.

Anoniem zei

yeah! thats awsome!! i like it!


berto xxx

berto zei

Its ok if the appearance of your blog is not good. The important thing is the topic or the content of your blog.

lotto winners zei

Interesting topics could give you more visitors to your site. So Keep up the good work.

***Bep*** zei

wat klinkt dat geweldig zeg..alleen die "mannencamoing"iets minder..hahah..zie het al helemaal voor me, lekker smerige wc's enzo.Een ervaring die je nooit zal vergeten, al dat oranje.

Maria zei

Dat wordt oranje scrappen Natas!

Cheryl Richter zei

Hallo,

ik kwam via een andere site op jouw blog en ik zeg in 1 woord: geweldig! Wat heb je mooie creaties gemaakt zeg. Ik heb gelijk al je berichten bekeken. Kei mooi hoor!

Groetjes Cheryl

Je@net zei

Zo te zien hebben jullie, ondanks camping en de uitslag, toch enorm genoeten!!

Anoniem zei

Hoi Vinkie, je krijgt van mij een award omdat je zo;n leuke blog hebt!

Kijk maar op de mijne...

groetjes
Marieke