CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 15 april 2009

nog meer kaartjes

Wat een mooi weer vandaag, ik was van plan om er lekker van te genieten maar helaas mijn scrapkamer trok meer aandacht. Omdat ik het laatste half jaar zo weinig gescrapt heb ligt er een hele stapel wat ik wil maken. Alleen al in de laatste 3 uitgave van de cards only staan zoveel leuke kaarten die ik wil maken. Vandaag heb ik dus lekker kaartjes zitten maken.

Onderstaande kaart komt uit de cards only nr 5 en heb ik gelift. Het origineel is gemaakt door Jeanet Tiemessen. Papier dat ik gebruikt heb is van Upsy Daisy dat ik vorige week bij Papers & Pictures heb gekocht net als die bling bling swirl ( had er veel meer mee moeten nemen vind ze helemaal super)



Ook dit kaartje komt uit de cards only nr 5, gemaakt door Jeanet Tiemessen. Het papier is weer van Upsy Daisy. Een bloemetje en een paar thickers en voila weer een leuk kaartje erbij.




Nog 2 kaartjes met de overgebleven restjes van het Upsy Daisy papier gemaakt
De pin met het hartje komt ook bij Papers & pictures vandaan zaten er 30 op een kaart voor 1,95 dus die kon ik natuurlijk niet laten liggen



Onderstaand is een heel klein kaartje van 9x9 met het restje van de bling bling swirl






De onderstaande kaartjes zijn gemaakt met papier van Making Memories `Flower Patch` een super mooie lijn met zulke heerlijk kleuren











Bedankt weer voor het kijken en geniet nog even van het mooie weer want na vandaag is het weer regen. Ik ga vanavond lekker op de bank doorbrengen en voetbal kijken. Porto tegen Manchester United in de champions league. Manchester moet met een verschil van 2 doelpunten winnen anders liggen ze er uit
Groetjes,
Natasja



8 opmerkingen:

Janine zei

wauw wat veel en leuke kaartjes!!
die parel swirls zijn echt super mooi!!

Sandra zei

Jeetje, jij hebt er veel gemaakt?!
Ze zien er allemaal prachtig uit.
En Janine zei het al, wat een mooie parelswirls!!

Groetjes Sandra

Patricia zei

Soooow, jij bent goed bezig geweest zeg!! Echt hele mooie kaartjes!!

Tamara zei

wat een super kaartjes en een leuk papier :) xx Tamara

Daniëlle zei

Jeetje, wat heb je een hoop kaarten gemaakt en ze zijn nog leuk ook!!! ;-)

Als reactie op je vraag over het chipboard: dit is speciaal voor Quickutz. Je kunt het bestellen bij www.scrapware.nl Met de Revolution werkt het in ieder geval perfect!

nora zei

Wat veel kaartjes heb je gemaakt Natasja! zien er mooi uit.Groetjes Nora

Angelique zei

Wat lief dat je een berichtje wilde achterlaten en wat gek dat dat niet lukte. Ik zal het nu even bij jou proberen, misschien lukt dat wel.

Leuke kaartjes heb je gemaakt. En mijn complimenten voor je blog, ziet er leuk uit.

Grtjes Angelique

Wendy Schoonhoven zei

Wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt zeg, die kleuren zijn ook erg leuk.Groetjes, Wendy.