CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 21 november 2010

Vakantie LO´s

Heb het weekend lekker tijd vrij gemaakt om eens lekker te scrappen met de vakantie foto´s van Madeira. Wat een super vakantie eindelijk eens dolfijnen gezien tijdens een boot tripje wat een belevenis is dat. We zijn op vakantie wel eens vaker met een boot weggeweest om dolfijnen te spotten maar elke keer waren ze op vakantie. Maar nu waren ze er wel. Na een minuut of twintig varen waren er wel 20 dolfijnen om onze boot.

Echt uitgerust kwamen we niet terug, een paar avonden op stap geweest met een paar obers en natuurlijk veel pina colada´s gedronken, heerlijke vakantie, Madeira is echt een aanrader. Zelf Cristiano Ronaldo nog gespot in het casinoZelfs mijn jongste dochter aan de cocktails alleen waren deze alcoholvrij maar ik denk wel het zelfde aantal calorieen (hihi). Nu al weer aan het bedenken waar we volgend jaar eens heen zullen gaan, gelukkig zijn we niet kieskeurig als de zon maar schijnt.
Bij alle LO´s heb ik gebruik gemaakt van papier van `me and my big ideas` lekker zoet en natuurlijk veel bloemen gebruikt ben er verslaafd aan. Heb vandaag weer een bestelling gedaan bij cute stamps, daar hebben ze zoveel keus.
Fijn weekend allemaal
Groetjes,
Natasja2 opmerkingen:

*Ellen* zei

prachtig zijn deze vrolijke lo's

Heidie zei

wat een mooie lo's heb je gemaakt. En dolfijnen zijn zulke mooie dieren. Wij hadden deze zomer het geluk om er mee te zwemmen.

groetjes Heidie